Rudi Theunissen

Rudi Theunissen

Een ervaren, maar evenzo gedreven procesmanager en projectleider op het gebied van samenleving, burgerparticipatie en overheid. Is in staat om groepen met belangentegenstellingen bij elkaar te brengen en doelgericht samen te laten werken. Ontwikkelt kracht door binding aan de gezamenlijke opdracht. Innovator en ontwikkelaar, enthousiasmeerder en begeleider.

Henk Kosterink

Henk Kosterink

Een zelfstandig ondernemer die de taal van de ondernemers, ambtenaren en politiek spreekt. Weet groepen mensen te enthousiasmeren en helpt hen daarbij hun doel te bereiken. Voelt zich de brug en vertaler tussen deze drie groepen. Kan goed inschatten wat politiek haalbaar is en weet ondernemers te overtuigen om diplomatieke wegen te bewandelen om zo hun doel te kunnen bereiken.

 Rienke Hofman-Bijlstra

Rienke Hofman-Bijlstra

Een ervaren en sociaal betrokken projectleider, adviseur en procesmanager in corporatieland en bij de gemeente op het gebied van leefbaarheid, het sociale en fysieke domein en bewonersparticipatie.
Biedt een luisterend oor, analyseert en pakt door.
In staat om mensen in hun kracht te zetten, bij elkaar te brengen en resultaat te boeken.
Goed in het motiveren van mensen om hun eigen leefomstandigheden aan te pakken.

Frank Eekelder

Frank Eekelder

Specialist bewonersbedrijven. In werk en denkwijze een architect. Luistert, observeert, adviseert en probeert zo in (sociale) projecten steeds het beste rendement te behalen.
Of dat nu gaat om het aanpassen of uitvoeren van een bestaand plan of het ontwerpen van nieuwe plannen.
Is een verbindende ondernemer en probeert steeds de specifieke kwaliteit van ieder individu of bedrijf te ontdekken en te gebruiken.
Hij heeft de kwaliteit om ideeën en wensen om te zetten in haalbare projecten.

Burhan Carlak

Burhan Carlak

Expert op het gebied van multiculturele vraagstukken. Langer dan tien jaar actief geweest in de multiculturele mediawereld. Tientallen TV documentaires gemaakt over maatschappelijke-culturele thema’s.
Goede sociale eigenschappen. Ervaring in het informeren en activeren van mensen en kennis van andere culturen. Ook ervaring binnen de lokale overheid o.a. met burgerparticipatie van migranten groepen.
Actief geweest binnen diverse zelforganisaties. Sterk in matchen&netwerken zowel regionaal, landelijk als internationaal.

Bastiaan van het Reve

Bastiaan van het Reve

Een vindingrijke en gemotiveerde teamspeler met een resultaatgerichte houding en een sterke interesse in politiek-maatschappelijke vraagstukken. Bastiaan van het Reve is bezig met afstuderen als bestuurskundige bij Eurus Advies op het gebied van ‘Thuis voelen & meedoen’ in Enschede Zuid.