Onze Expertise

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Alle specialisten van Eurus hebben een achtergrond in de zakelijke dienstverlening én non profit sector. Daarnaast beschikken ze over ruime ervaring met alle vormen van burgerparticipatie en welzijnswerk én zijn ze bekend met multiculturele aspecten die in een traject de juiste aandacht vereisen. Uiteraard speelt actuele wet- en regelgeving een rol bij de voorbereiding van welzijnstrajecten. Daarom zal de Omgevingswet 2019 geen verrassingen opleveren. Bij Eurus zetten we ons altijd vanuit professionaliteit in voor de samenleving.

Bij Eurus houden we van een zakelijke aanpak van welzijnswerk. Voor ons betekent dit vooral dat we ons houden aan gemaakte afspraken, dat we prijs- en tijdbewust zijn en dat we er zijn wanneer het nodig is. Welzijnswerk houdt zich namelijk niet aan kantooruren. Daarom luisteren we altijd naar burgers en/of bewoners om te weten wanneer er wat kan gebeuren. Kortom, Eurus zet alles in werking om welzijnswerk te accelereren.

Goed om te weten is dat Eurus een volledig Twentse organisatie is. We kennen en begrijpen de mentaliteit van de Twentenaren en we spreken de taal. En uit ervaring weten we dat die Twentse mentaliteit ook buiten de Twentse grenzen goed werkt bij welzijnsprojecten.